Hoofdgerechten
Traiteur Kuylinair Kortemark West-vlaanderen

 

 

Visgerechten

 

  • Vispannetje 
  • Vispannetje met puree 
  • Asperges met zalm (april, mei) met aardappelen
  • Scampi's met pasta         9 stuks of 12 stuks

        ( in de look, curry, diabolique, tuinkuiden)

  • Gebakken zalmfilet met botersaus, krieltjes,

        en seizoensgroenten 

 

 


 

 

Vleesgerechten

 

  Vlees 

  • Kalkoengebraad met roomsaus en druifjes 
  • Kalkoengebraad met champignonsaus 
  • Varkensgebraad met mosterd-, chamignons-, 

         of rozemarijnsaus

  • Varkenshaasje in parmahamjasje/ kruidenkaas 

        met rozemarijnsaus

  • Varkenshaasje natuur met champignons of 

         met rozemarijnsaus

  • Ardeensgebraad met mosterd-, champignons- of 

         met rozemarijnsaus

  • Parelhoenfilet met champignonsaus of wildjus 
  • Huisbereide vol-au-vent 
  • Huisbereid stoofvlees op z'n Vlaams 

          

      VOL AU VENT EN STOOFVLEES: ENKEL OP BESTELLING 

                    BESTELLEN KAN TOT 26 SEPTEMBER 2019

                    AFHALEN ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 

           ( volgende besteldatum : tot 24 oktober afhalen 26 okt )

 

  Repasse: (extra)

  • vlees 
  • vlees en saus 
  • saus

 

  Groenten:

  • Peertje in rode wijn ( 2p/p) 
  • Boontjes in spek ( 2 p/p) 
  • Oventomaat ( 1/2 p/p) 
  • Julienne van wortel en pastinaak ( winter) 
  • Wortelen en erwtjes ( 100 gram p/p) 
  • Gebakken witloofstronkje ( 1 p/p)
  • Warme groentemengeling ( 150 gr p/p)
  • Gegratineerde bloemkool ( 150 gr p/p) 
  • Koude groenteschotel 

 

  Aardappelbereidingen:

  • Huisbereide kroketten ( 6 cm lang) per 10 stuks 
  • Voorgebakken frieten 
  • Puree 
  • Gratin aardappelen 
  • Aardappelsalade
  • Pastasalade 

 

 

Copyright 2018 @ All Rights Reserved