Praktische afspraken
Traiteur Kuylinair Kortemark West-vlaanderen

PRAKTISCHE AFSPRAKEN



Basisprincipes kok aan huis


  • Bij onze kok aan huis formule kunt u volledig zelf u menu samen stellen. Ik kom vooraf vrijblijvend bij u langs om samen een menu te bespreken. Ik luister naar jullie wensen. Bij dit eerste gesprek bespreken ook het volgende:  datum, startuur, locatie, menu en budget, aantal genodigden,...


  • Na overleg stellen wij een offerte op u maat op. De offerte is 14 dagen geldig.


  • Bij akkoord wordt er altijd een voorschot 30% van de opgestelde offerte gevraagd. Dit geldt als bevestiging van je bestelling.


  • Wij zorgen voor alle ingrediënten. U hoeft zelf niets aan te kopen.


  • Wat brengen wij mee van materiaal: messenset, snijplanken, kookpotten en pannen. U zorgt voor de nodige basisuitrusting ( zoals oven, microgolf, fornuis, spoelbak)


  • Wenst u met eigen borden, bestek en glazen te werken, dan is dit geen probleem voor ons. Wij kunnen ook zorgen voor aangepast servies ( borden, bestek en glazen).


  • Wij dekken u tafel met tafelpapier en papieren servetten of met u eigen tafellinnen. Mits supplement kun je tafellinnen huren. U mag gerust ook zelf u tafel aankleden naar eigen wens.


  • Tot 10 personen staat de chef zelf in voor de bediening en is er geen kelner nodig.


  • Wij ruimen de keuken op en laten deze proper achter.



Prijsstructuur


Na het opstellen van de offerte zijn volgende zaken niet inbegrepen in de prijs. U betaalt nog bovenop de afgesproken prijsofferte voor:


  • voor de chef


  • voor een kelner


  • onkostenvergoeding: € 0,40 per km vanaf 5 km vertrekkende van de Ichtegemstraat te Kortemark.


  • huur voor borden, bestek, glazen en tafellinnen, koffieperculator, koelwagen,.... 


  • extra vergoeding voor gebruik van frituur, plateau's, bain-marie, .... materiaal die wij meebrengen om ter plaatse te gebruiken.


  • aankoop alcholische dranken.



Copyright 2018 @ All Rights Reserved